Szeresd az otthonod, szeresd a Földet! Környezetbarát, hulladékcsökkentő alternatívák a mindennapokhoz.

Termékek

Marley's Monsters organik újraportörlő fa fogóval.

Mosható organikus pamut és bambusz pihe-puha portörlő, fa nyéllel. Takarítás után csak szedd le az anyagot és nyugodtan dobd be a mosógépbe.  Teljes hossza: 36cm A portörlő rész: 21 cm. 70% bambusz, 30% organikus pamut (raktáron) A mintával variált portörlőknél a minta vegyes.

3.190 Ft 5.590 Ft

Felvarrom aprótartó

Kézzel varrott, "Cointube" aprópénztartó. A külseje újrahasznosított kerékpárgumi belső, a belseje puha és könnyű szövet. A cipzár húzója tisztított, újrahasznosított gumibelső szelep. Szélesség: kb 12 cm Magasság: kb 9 cm Súly: kb 50 g, a gumibelső vastagságától függően A Felvarrom cégről: "A Felvarromnál történelmet, történeteket találsz. Minden övön, neszeszeren vagy pénztárcán karcolások, foltok, vagy akár kopások vannak. Volt életük, láttak mosolyokat, könnyeket, törött csontokat és mosolygós, laza korzózást a parton. Ezrt imádunk velük dolgozni, egy kicsike múltat új lehetőséggé, új élménnyé formálunk.A Felvarrom 2008 közepén alakult. Folyamatosan növekvő cég, jelenleg 5 kolega dolgozik így vagy úgy azon, hogy az elhasznált kerékpáralkatrészeket gyönyörű és használható termékekké alakítsa, mindezt Budapesten. Gyűjtjük a további használatra nem alkalmas bicikli alkatrészeket, kézzel tisztítjuk, szortírozzuk és új formára alakítjuk őket. A termékek gyártása során igyekszünk tekintettel lenni a környezetünkre, lebomló és könyezetre nem ártalmas anyagokat használni. Az általunk fel nem használt illetve nem használható kerékpáralkatrészeket a megfelelő újrahasznosító telephelyre visszük.Termékeink megvásárlásával csökkented a környezetünk hulladékterhelését."

1.490 Ft 1.990 Ft

Felvarrom neszeszer

Biciklibelső táska, férfi borotválkozó tasak, szerszámos táska vagy neszeszer - a külseje újrahasznosított kerékpárgumi belső, a belseje puha, színes szövet. A cipzár húzóka kerékpárgumi szelep. Szélesség: kb 10 cm Hosszúság: kb 20 cm Magasság: kb 10 cm Térfogat: kb 2 liter Súly: kb 250 g, a kerékpárgumi vastagságától függően (raktáron) A Felvarrom cégről:  "A Felvarromnál történelmet, történeteket találsz. Minden övön, neszeszeren vagy pénztárcán karcolások, foltok, vagy akár kopások vannak. Volt életük, láttak mosolyokat, könnyeket, törött csontokat és mosolygós, laza korzózást a parton. Ezrt imádunk velük dolgozni, egy kicsike múltat új lehetőséggé, új élménnyé formálunk.A Felvarrom 2008 közepén alakult. Folyamatosan növekvő cég, jelenleg 5 kolega dolgozik így vagy úgy azon, hogy az elhasznált kerékpáralkatrészeket gyönyörű és használható termékekké alakítsa, mindezt Budapesten. Gyűjtjük a további használatra nem alkalmas bicikli alkatrészeket, kézzel tisztítjuk, szortírozzuk és új formára alakítjuk őket. A termékek gyártása során igyekszünk tekintettel lenni a környezetünkre, lebomló és könyezetre nem ártalmas anyagokat használni. Az általunk fel nem használt illetve nem használható kerékpáralkatrészeket a megfelelő újrahasznosító telephelyre visszük. Termékeink megvásárlásával csökkented a környezetünk hulladékterhelését. "

4.590 Ft 5.990 Ft

Uzsonnás zsák -Nagy méretben- Minősített, organikus pamutvászonból

Többször Használatos Uzsonnás Zsák (raktáron) Ez a 100%-ban minősített organikus pamutból készült egyszerű vászon uzsonnás zsák többször használható és gépben is mosható. A szimpla uzsonnás zsák egyszerűen használható VELCRO® tépőzárral. Gyerek- és felnőttbarát. Miért is kellene elviselni a nejlon uzsonnás szatyrok alján összegyűlt "undi" dolgokat, ha nem muszáj? Készítsétek el a gyerekekkel együtt saját zsákotokat színtartó szövetfestő tollakkal. Mindennapi használatra nagyszerű választás ez a vászon uzsonnás zsák. Mérete: 17x32,5x11cm

1.590 Ft 2.190 Ft

Uzsonnás zsák -Kis méretben- Minősített, organikus pamutvászonból

Uzsonnás Zsák  (raktáron) Mini pamut vászonzsák, VELCRO® tépőzárral. Méretre kb. fele akkora, mint az általában elterjedt uzsonnás zsák. Alapvetően uzsonnás és ajándék zsáknak alkalmazható, de biztosra vesszük, hogy még milliónyi felhasználási lehetőség rejlik benne. Könnyedén díszíthető textilfestő tollal és más kézműves eszközökkel. Méret: 16x19x7 cm

1.090 Ft 1.695 Ft

Marley's Monsters mintás origami zsák

Ez a csomózós zsák szuper választás lehet bevásárláshoz, uzsonna csomagoláshoz, vagy akár neszeszernek is.  Anyaga: 100% pamut Mérete: 27x23cm a pakolható része Megkötője: 23cm hosszú (raktáron) Megrendelésnél válaszd a zsákoknál azt a számot, amelyik mintával szeretnéd. A számot a kép alján találod.  

1.190 Ft 2.790 Ft

Nagyméretű, újrahasznosított pamutvászon táska

Újrahasznosított pamutvászon táska az ECOBAGS® eredeti tervezésében. (raktáron) Ezt a táskát úgy tervezték, hogy a dupla varrású szegélyeknek és terhelési pontoknak köszönhetően tartós legyen, így évekig használható. A vastagabb anyagú válltáskákkal szemben ez a táska könnyedén összehajtható, így szépen elfér szűkös helyeken is. A hosszú füleknek köszönhetően a táskát kényelmesen hordhatjuk a vállunkon, vagy kézitáskaként. Belül egy kis plusz zseb található. Mérete: 47,5x38,5x14cm Vállpánt hossza: 26,5 cm

2.990 Ft 3.450 Ft

  Kategóriák

  Adományozó maszkok

  Kedves Vásárlónk,

  A megvásárolt maszkok árával a lovelyhome.hu a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványt szeretné támogatni áldozatos munkájukért, melyet most a vírus idején is véghezvisznek.

  Amennyiben vásárlásod alkalmával arcmaszkot veszel, vagy a maszk mellé más terméket is választasz a webshopból, akkor használd a MASZK kódot. (A "kedvezménykóddal rendelkezem" rublikába)
  A pénztárnál csak kattints a "rendelés összefoglalójára" ott tudod érvényesíteni a kódot, ekkor nem számítunk fel szállítási költséget.