Szeresd az otthonod, szeresd a Földet! Környezetbarát, hulladékcsökkentő alternatívák a mindennapokhoz.

Termékek

Marley's Monsters mintás origami zsák

Ez a csomózós zsák szuper választás lehet bevásárláshoz, uzsonna csomagoláshoz, vagy akár neszeszernek is.  Anyaga: 100% pamut Mérete: 27x23cm a pakolható része Megkötője: 23cm hosszú (raktáron) Megrendelésnél válaszd a zsákoknál azt a számot, amelyik mintával szeretnéd. A számot a kép alján találod.  

1.190 Ft 2.790 Ft

Marley's Monsters organik újraportörlő fa fogóval.

Mosható organikus pamut és bambusz pihe-puha portörlő, fa nyéllel. Takarítás után csak szedd le az anyagot és nyugodtan dobd be a mosógépbe.  Teljes hossza: 36cm A portörlő rész: 21 cm. 70% bambusz, 30% organikus pamut (raktáron) A mintával variált portörlőknél a minta vegyes.

3.190 Ft 5.590 Ft

    Adományozó maszkok

    Kedves Vásárlónk,

    A megvásárolt maszkok árával a lovelyhome.hu a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványt szeretné támogatni áldozatos munkájukért, melyet most a vírus idején is véghezvisznek.

    Amennyiben vásárlásod alkalmával arcmaszkot veszel, vagy a maszk mellé más terméket is választasz a webshopból, akkor használd a MASZK kódot. (A "kedvezménykóddal rendelkezem" rublikába)
    A pénztárnál csak kattints a "rendelés összefoglalójára" ott tudod érvényesíteni a kódot, ekkor nem számítunk fel szállítási költséget.