Szeresd az otthonod, szeresd a Földet! Környezetbarát, hulladékcsökkentő alternatívák a mindennapokhoz.

Termékek

No Tox Life szappanzsák

A laza szövésű, agavé növényi rostból készült szappanzsák gyengéden radírozza a bőrödet fürdés közben. Az agavé egy Dél-Amerikában őshonos növény, amelynek többféle felhasználása is van (Pl. kötelek, szőnyegek szövéséhez is felhasználják). Hogyan kell használni: Helyezd a szappant vagy a megmaradt szappan darabkákat a zsákba, vizezd be és már kezdhetsz is tusolni vele. Használat után enyhén öblítsd ki és hagyd lecsöpögni, vagy tedd radiátorra, hogy megszáradjon. Jó tudni: Ez egy természetes anyag, az agavé rostjaiból szőtt zsáknak száraznak kell maradnia a felhasználások között, hogy meghosszabbodjon az élettartama.  Cseréld ki 2-4 havonta, vagy fertőtlenítsd ki mosással, ecetes vízzel, vagy úgy, hogy forrásban lévő vízzel leforrázod. Gyártó: No Tox Life Származási hely: USA Mérete: 9x13 cm (raktáron)

1.290 Ft

No Tox Life- Vegán mosogatószappan

A Zero Waste Dish Block® dúsan habzó mosogatószappanunk igazi tisztító csodaszer.  Eltávolítja a tányérok, edények és serpenyők felületén képződött makacs zsírszennyeződéseket. A hozzáadott aloe verának köszönhetően gyengéden kíméli a bőrt. Teljesen illatmentes, nem tartalmaz illatanyagokat. A szappan nem csak mosogatásra használható, hanem otthonunk tisztítására is alkalmas. Eltünteti a ruhákon lévő foltokat, segít eltávolítani az üvegekre ragasztott címkéket, használható kárpittisztítóként és a konyhapult tisztítására is alkalmas - univerzális termék a javából. Egy 215 gr  kiszerelésű Dish Block® szappan több flakon hagyományos folyékony mosogatószert helyettesíthet (valós vásárlói visszajelzések alapján). Javaslat:   két használat között hagyjuk száradni. Hogyan használjuk: Távolítsuk el a tányérokról az ételmaradékot és a zsírszennyeződéseket. A tányérok, tálak és csészék tisztításához nedvesítsük be a szivacsot, és addig dörzsöljük a Dish Block® szappant, amíg habzani nem kezd. (Ezt szükség esetén ismételjük meg a hab képződéséhez.) Mossuk el, majd öblítsük le alaposan a tányérokat. Hideg és meleg vízben is működik, de a legjobb eredmény érdekében meleg víz használata ajánlott. Edények és serpenyők tisztításához használjunk mosogatókefét vagy dörzsölő szivacsot. Figyelem: ha kizárólag durva mosogatókefével vagy dörzsölő szivaccsal dörzsöljük a mosogatószappant, az hamarabb elhasználódik, mint puha szivacs vagy rongy használata esetén. A különösen ragyogó tányérokért: száraz ronggyal töröljük tisztára az elmosogatott edényeket. Profi konyhai tipp: Használjuk a Dish Block® szappan habját a mosogatótálca tisztítására is, legyen szó porcelán-, rozsdamentes acél-, kő- vagy üvegtálcáról. Ezen kívül vásárlóink a szennyeződésekkel teli sütő takarítására is szívesen használják a terméket. A következőt tartalmazza: Egy darab 215 gr kiszerelésű szappan. (Mivel a szappan kézműves, kézzel darabolt termék, a szélei nem tökéletesek, előfordulhat, hogy forgácsolódnak, repedezettek és érdesek, a felülete pedig nem egyenletes, de ez teljesen normális.) Vegán összetevők: Sodium Cocoyl Isethionate (növényi eredetű) Decyl Glucoside (növényi eredetű) Sodium Cocoate (növényi eredetű) Quillaja Saponaria (dél-amerikai szappankéregfából - bio) Glicerin (növényi eredetű) Aloe Vera levél (bio) Tisztított víz Szódabikarbóna (ásványi eredetű) Vegán. Foszfátmentes. Szulfátmentes. Parabénmentes. Illatanyagmentes. Állatokon nem tesztelték. Nem szennyezi a szeptikus tartályt és a szürkevizet, biológiailag lebomló. Nem tartalmaz pálmaolajat. Figyelmeztetés:  Ne daraboljuk fel a terméket!  A mosogatószappan egy kemény tömb, nem lehet biztonságosan apróbb darabokra vágni . Azonban reszelni tudsz belőle, ha tisztítószer készítéshez is használnád. (raktáron)

3.590 Ft

  Kategóriák

  Adományozó maszkok

  Kedves Vásárlónk,

  A megvásárolt maszkok árával a lovelyhome.hu a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványt szeretné támogatni áldozatos munkájukért, melyet most a vírus idején is véghezvisznek.

  Amennyiben vásárlásod alkalmával arcmaszkot veszel, vagy a maszk mellé más terméket is választasz a webshopból, akkor használd a MASZK kódot. (A "kedvezménykóddal rendelkezem" rublikába)
  A pénztárnál csak kattints a "rendelés összefoglalójára" ott tudod érvényesíteni a kódot, ekkor nem számítunk fel szállítási költséget.