Szeresd az otthonod, szeresd a Földet! Környezetbarát, hulladékcsökkentő alternatívák a mindennapokhoz.

Termékek

Mosható hűtősapka (2db) The Sorting Bags

Használd alufólia és a folpack helyett, akár kenyértészta kelesztéséhez is! Igazi hulladékmentes megoldás, ha zero waste életmódra törekszel akkor ez a "találmány" neked szól. Csak mosd el és használd újra! Kiszerelés: 2 db/csomag A hűtősapka a hűtőben használatos eldobható fóliákat teszi szükségtelenné, így segít a hulladékmentességben. A gumírozás segítségével a hűtősapka szorosan lefedi a maradékokat, így az étel szaga nem szivárog ki a hűtőbe. A csomagban két darab hűtősapkát találsz, egy kb. 16 és egy 22 cm átmérőjű tálra valót. Anyaguk belül vízlepergető, kívül kézzel mintázott pamutvászon. 40 fokon mosható. (raktáron)

2.890 Ft

Zöldség mintás vászonzsák (M-es- méret)-The Sorting Bags

Csökkentsd a háztartásodban keletkező hulladékot ezzel a stílusos és szép újrahasználható zsákkal! Mérete: kb. 30×30 cm Súlya: 27 g  40 °C-on, kifordítva mosható. Az első mosás után minimálisan zsugorodhat a zsák mérete a pamutvászon tulajdonságai miatt. A zsákok egytől egyig kézzel készülnek, magyarországi üzemekben, nagyrészt helyi alapanyagokból. (raktáron)

1.090 Ft

Kotyogós vászonzsák (L-es méret)-The Sorting Bags

Csökkentsd a háztartásodban keletkező hulladékot ezzel a stílusos és szép újrahasználható zsákkal! Mérete: kb. 35×40 cm Súlya: 47 g 40 °C-on, kifordítva mosható. Az első mosás után minimálisan zsugorodhat a zsák mérete a pamutvászon tulajdonságai miatt. A zsákok egytől egyig kézzel készülnek, magyarországi üzemekben, nagyrészt helyi alapanyagokból. (raktáron)

1.390 Ft

Szappanzsák-The Sorting Bags

100% kender behúzó zsinór 100% pamut kb. 13*13 cm  Ne dobd ki az egészen pici szappanvégeket, hanem gyűjtsd a szappanzsákba, és hosszabbítsd meg a szappan életét. Ha már van néhány szappanka a zsákban, zuhanyozz ezzel, így nem kell kidobnod az elvékonyodott szappanvégeket, és hulladékmentesen tudsz tisztálkodni. A zsák textúrájának köszönhetően remekül habzik és még bőrradír funkcióval is bír. Utazáshoz is jó szolgálatot tehet, mert nem kell külön tárolót keresned a szappanodnak, a száraz szappanzsákot szállításra is használhatod. Használat előtt ajánlott mosógépben kimosni. Az első mosás után minimálisan zsugorodhat a kendervászon tulajdonságai miatt.  (40 fokon mosható) A szappanzsák - csakúgy mint a többi The Sorting Bags termék- kézzel készül, magyarországi üzemekben, európai alapanyagokból. (raktáron)

890 Ft

    Adományozó maszkok

    Kedves Vásárlónk,

    A megvásárolt maszkok árával a lovelyhome.hu a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványt szeretné támogatni áldozatos munkájukért, melyet most a vírus idején is véghezvisznek.

    Amennyiben vásárlásod alkalmával arcmaszkot veszel, vagy a maszk mellé más terméket is választasz a webshopból, akkor használd a MASZK kódot. (A "kedvezménykóddal rendelkezem" rublikába)
    A pénztárnál csak kattints a "rendelés összefoglalójára" ott tudod érvényesíteni a kódot, ekkor nem számítunk fel szállítási költséget.