Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.499 Ft
Menny.:db
Gondold újra, rendszerezd életed! Marie Kondo könyve Neked szól, ha úgy érzed túl sok cucc vesz körül és egyszerűsíteni szeretnéd életedet.

Segít a rendteremtésben a "KonMari-módszer", képes útmutatóval.
Szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2021. április 22.
Nem értékelt
30 napos garancia
Újrahasznosított csomagolás
Gyors szállítás

Marie Kondo: Tiszta öröm-A rendteremtés művészete

3.499 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Aki megfogadja a szerző tanácsait, nemcsak otthonában, de saját életében is felszámolhatja a káoszt és a rendetlenséget.

Marie Kondo átfogó útmutatást nyújt az egész lakásban: a konyhai eszközök, hobbikellékek, fényképek, takarítóeszközök területén egyaránt. Azt is megtanítja, hogyan ismerjük fel azokat a tárgyakat, amelyek már nem szereznek örömet, és valójában már nincs szükségünk rájuk.

A világhírű japán módszer forradalmasította a rendrakást az otthonokban: Marie Kondo útmutatóiból mára 6 millió példány kelt el 40 nyelven.

A rendrakás szakértőjének könyve nélkülözhetetlen kalauz ahhoz, hogy egyszerűbbé, átláthatóbbá és egyúttal boldogabbá tegyük mindennapjainkat. Aki megfogadja tanácsait, nemcsak otthonában, de saját életében is felszámolhatja a káoszt és a rendetlenséget.

Marie Kondo átfogó útmutatást nyújt az egész lakásban: a konyhai eszközök, hobbikellékek, fényképek, takarítóeszközök területén egyaránt. Elkalauzol a tökéletesen rendezett fiókok és szekrények világába, és lépésről lépésre, egyszerű illusztrációkkal mutatja be az ingek, nadrágok és zoknik hajtogatásának mesteri fortélyait. Ugyanakkor azt is megtanítja, hogyan ismerjük fel azokat a tárgyakat, amelyek már nem szereznek örömet, és valójában már nincs szükségünk rájuk. A KonMari néven elhíresült egyszerű módszerrel mindenki számára elérhető lesz a rendezett otthon, az átlátható tárolás és a hétköznapi tiszta öröm.

Belevetetted magad a rendrakásba? Átláthatóbbak a fiókjaid, könnyebben megtalálod, amit keresel és egyszerűbb a rend megtartása, de gyűlnek a kupacok is azokkal a dogokkal amiket kiselejteztél? Szerintünk arra is nagyon fontos odafigyelni, hogy a számodra már nem értékes, de másnak még használható tárgyak, ruhák és könyvek jó helyre, lehetőleg ne a szemétlerakóba kerüljenek. 

Kiadja: Bookline Könyvek, 2017

A fordítás alapjául szolgáló kiadás:
Marie Kondo: Spark Joy - An illustrated master class on the art of organizing and tidying up

Fordította: Kurdiné Mohácsi Gabriella


299 oldal

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére