Aleppo szappan (200gr)

A Goldrick aleppói szappan 100%-ban természetes, és a hagyományos recept szerint kizárólag olívaolajat, babérolajat, szódabikarbónát és vizet tartalmaz. Az értékes babérolaj számos jótékony hatással rendelkezik.

  • Kiszerelés: 200 g
  • 20% babérolaj
  • Csomagolásmentes
  • Illatanyagmentes
  • Vegán
  • Származási hely: Szíria

Az aleppói szappan a legősibb növényi eredetű szappan, története több mint 4000 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A szappannak erős antiszeptikus hatása van. Mélyen tisztít, segít a fertőzések megelőzésében, így bőrápolási terméknek is kiváló. Olívaolaj, E-vitamin és polifenol-tartalmának köszönhetően bámulatos antioxidáns és anti-aging tulajdonságokkal rendelkezik.

Az aleppói szappan számos különböző módon használható:

Kézmosó szappan - tökéletesen alkalmas a mindennapi kézmosásra.

Testlemosó - testre is használható a mindennapi tisztálkodás során.

Bababőr - kiváló érzékeny bababőrhöz.

Arclemosó/arcmaszk - fantasztikus termék a mindennapi arcmosáshoz, minden bőrtípusra - érzékenyre is - alkalmazható. Hagyjuk a bőrön egy-két percig, hogy jobban ki tudja fejteni hidratáló hatását.

Borotvakrém - a babérolaj antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően az aleppói szappan kiváló borotvakrém. Használjunk borotvapamacsot vagy a kezünket a felvitelhez.

Folyékony szappan - a folyékony aleppói szappan éppen olyan jól megállja a helyét kézmosó szappanként, mint az összes fent említett esetben. Folyékony szappant úgy tudunk készíteni belőle, hogy lereszeljük, majd forró vízzel leöntjük a szappant. Legjobb tárolási mód: pumpás flakonban.  


(raktáron)

3.790 Ft
Please select variants first